Valencia

0
Pošalji upit
Od790 €
Ime i Prezime*
Email Adresa*
Poruka*
* Prihvaćam Opće uvjete i Politiku zaštite privatnosti.
Molimo da potvrdite Opće uvjete i Politiku zaštite privatnosti
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1343

Zašto raditi s nama?

 • Garantirano najbolja cijena
 • Briga o klijentima 24/7
 • Ručno odabrane ture i aktivnosti
 • Besplatno putno osiguranje

Imate Pitanja?

Ne ustručavajte se nazvati nas. Mi smo stručni tim i rado ćemo razgovarati s Vama.

+385.1.3769.408

[email protected]

5 dana

GARANTIRANI POLASCI

Detalji

Putovanje Valencia 5 dana avionom 15.10., 26.10. i 30.10.2024.

Cijena uključuje

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb–Munchen/Frankfurt/Beč–Valencia–Munchen/Frankfurt –Zagreb
 • obavezne zrakoplovne pristojbe i naknade
 • uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm)
 • transfere zračna luka – hotel – zračna luka s panoramskim razgledom grada u dolasku
 • četiri noćenja s doručkom u hotelu 4* Valenciji
 • ulaznicu u Burzu svile u Valenciji
 • razgledi s lokalnim vodičem u Valenciji i u Gradu znanosti i umjetnosti
 • vanjski razgledi prema programu
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena ne uključuje

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • boravišnu pristojbu od 3-5 EUR po osobi po noćenju (točna obavijest o iznosu boravišne pristojbe bit će objavljena u završnom pismu)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu: 220 EUR - obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi
 • cjelodnevni izlet autobusom u Elche i Alicante – uključuje autobusni prijevoz i lokalnog vodiča (doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimum potreban za realizaciju 15 prijavljenih putnika): 96 EUR po osobi odrasli; 76 EUR djeca do 12 godina
 • napojnicu za vozača i vodiča – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča lijepo ih je dodatno nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 3-5 EUR po osobi po danu; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši i niži, a određujete ga sami u slučaju da istu želite ostaviti)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Doplate i popusti

 • 80% popusta za jedno dijete do 1,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe, dijete nema svoje sjedalo u avionu i spava s dvije odrasle osobe u krevetu, ne plaća zrakoplovne pristojbe ako su one posebno naznačene
 • 20% popusta za jedno dijete od 1,99-11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe, dijete ima svoje sjedalo u avionu i pomoćni krevet, plaća zrakoplovne pristojbe ako su one posebno naznačene
 • dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem (na upit) za odrasle osobe po redovnoj cijeni
 • promjena imena putnika na već izdanim kartama za letove zrakoplovne kompanije Croatia Airlines 70 EUR.
Program Putovanja

Dan 1 ZAGREB – MUNCHEN/FRANKFURT/BEČ – VALENCIA

15.10.2024: Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska na katu kod kisoka Tiska. Polijetanje zrakoplova u 06:20 sati za Munchen. Nakon slijetanja u 07:30 sati nastavak na letu Lufthanse u 08:50 sati, slijetanje planirano u 11:15 sati.

26.10.2024.: Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska na katu kod kisoka Tiska. Polijetanje zrakoplova u 06:05 sati za Frankfurt. Nakon slijetanja u 07:45 sati nastavak na letu Lufthanse u 09:35 sati, slijetanje planirano u 12:00 sati.

30.10.2024.: Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska na katu kod kisoka Tiska. Polijetanje zrakoplova u 07:55 sati za Beč. Nakon slijetanja u 08:50 sati nastavak na letu Austria Airlines u 10:00 sati, slijetanje planirano u 12:40 sati.

Valencija je treći najveći grad po veličini u Španjolskoj. Usred španjolske sredozemne obale, na Costi del Valencia (koja graniči s druge dvije obale Valencijske zajednice, na sjeveru s Costa del Azahar i na jugu s Costa Blanca), Valencia je izvrsno smještena, u srcu jedne od najplodnijih europskih regija, obrubljena nasadima limuna i naranči. El Cid, španjolski srednjovjekovni junak, navodno je rekao na ulazu u grad: „Ovaj mi se grad svidio na prvi pogled, odmah sam ga poželio i zamolio Boga da me učini njegovim gospodarom.“ Grad su osnovali Rimljani 138.g.pr.Krista, a trebao je biti umirovljenička kolonija za stare vojnike. Organizirani transfer do hotela. Po dolasku, smještaj. Predlažemo šetnju s voditeljem putovanja kroz grad. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 2VALENCIA: razgled grada s lokalnim vodičem

Doručak. Pješački razgled grada uz ovlaštenog lokalnog vodiča: Lonja de la Seda (uključena ulaznica) – Mercado Central – Okrugli trg – katedrala – Barrio del Carmen. Pauza za ručak. Nastavak razgleda grada i to arhitektonskog remek-djela poznatog arhitekta Santiaga Calatrave u suradnji s arhitektom Felixom Candelom: Grada umjetnosti i znanosti. Gradnja tog dojmljivog kompleksa počela je 1991.g., a u kompleksu je dosad izgrađeno pet vrlo impresivnih građevina. Uz muzeje, operu, kina, planetarij, akvarij, itd., tu se nalaze brojni urbani sadržaji među kojima se ističe botanički vrt. U Gradu znanosti i umjetnosti svatko će naći nešto za sebe, popis mogućnosti koje pruža taj dojmljivi kompleks svakako je širi od posjeta na nekoliko sati. Raskošne, futurističke suvremene građevine danas su postale simbol grada. Slobodna večer. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 3 VALENCIA: fakultativni cjelodnevni izlet ELCHE (ELX) I ALICANTE

Doručak. Slobodan dan ili odlazak na fakultativni, cjelodnevni izlet do gradova Elche (Elx) i Alicante (doplata prilikom rezervacije aranžmana, min. potreban za realizaciju 15 putnika). Prvo ćemo posjetiti Elche/Elx, važno civilizacijsko središte još od iberskih vremena. Elche je od 2001. na popisu UNESCO-ve zaštićene baštine zbog brojnih palmi u središtu grada, njegov je ‘palmeral´ jedan od najpoznatijih i najvećih u Španjolskoj.  Danas poznat kao središte španjolske obućarske industrije, Elche je poznat i po Misteriju iz Elchea, crkvenoj drami koja se od 15.st. izvodi u Bazilici svete Marije od Elchea, a danas je upisana na popis zaštićene baštine UNESCO-a. Poslije posjeta Elcheu nastavljamo prema Alicanteu. Turistički grad, poznat po svojim pješčanim plažama i ludom noćnom životu, Alicante je jedan od većih gradova na obali i važna luka. Iznad njega dominira panoramom dvorac Santa Barbara čiji temelji datiraju iz vremena osvajanja Osmanlija na poluotoku. Centrom grada dominira jedna od najljepših španjolskih promenada, Explanada de España, napravljena od 6.5 milijuna mramornih pločica. Šetnja toplim i živahnim gradom, slobodno vrijeme u središtu grada. Povratak u Valenciju u večernjim satima. Noćenje.

Dan 4VALENCIA

Doručak. Slobodan dan za istraživanje Valencije, obilaske nekih od brojnih muzeja, dodatne obilaske Grada umjetnosti i znanosti, odlazak u poznati akvarij ili slično. Po želji možete otići do gradskog stadiona Mestalla gdje igra domaći nogometni klub i sagrađen je davne 1923.g., a vidjet ćemo u blizini i stazu na kojoj se održava utrka Formule 1. Kako se Valencia nalazi na Sredozemnom moru i ima prekrasne plaže nedaleko od centra grada, poslijepodne se uputite prema njima i uživajte u šetnji. Ili obavite kupovinu, španjolske poznate tekstilne marke su i do 30 posto jeftinije nego u ostatku Europe. Povratak u hotel. Noćenje.

5. danVALENCIA – MÜNCHEN/FRANKFURT – ZAGREB

19.10.2024.: Doručak. Odjava iz hotelskih soba i transfer do zračne luke, let zrakoplovom za Munchen predviđen je u 12:05 sati. Dolazak u Munchen u 14:30. Nastavak putovanja prema Zagrebu u 20:20 sati, planirano slijetanje u Zagreb u 21:20 sati.

 30.10.2024./03.11.2024.: Doručak. Odjava iz hotelskih soba i transfer do zračne luke, let zrakoplovom za Frankfurt predviđen je u 12:40 sati. Dolazak u Frankfurt u 15:10. Nastavak putovanja prema Zagrebu u 20:40 sati, planirano slijetanje u Zagreb u 22:05 sati.

Cjenik