upit_btn

VAL D’ALLOS//LES CHALETS DU VERDON 3*

VAL D’ALLOS – skijaško podrucje L’Espace Lumiere prostire se na nadmorskoj visini od 1500 do 2600 m i ima 230 km razlicitih staza (180 km povezanih i 50 km u Val d’Allos 1500 do kuda prometuje besplatni ski bus ) i jedan od najbolje uredenih snow parkova u Francuskoj ( halfpipe, boardercross zona, railovi, kickeri…) te povezuje naselja Pra-Loup i La Foux d’Allos. Ovaj skijaški centar je smješten na jugu Francuske, 140 km od Nice. Val d’ Allos se sastoji od naselja koja su smještena na 1500 m n/v (Seignus) i naselja na 1800 m/nv ( La Foux ), a apartmanske zgrade s kompletno opremljenim apartmanima nalaze se na 1800 m/nv. Osim skijanja u Foux d’Allosu možete se voziti motornim saonicama ili uživati u klizanju na lokalnom klizalištu. Od sadržaja u mjestu: kino dvorana, restorani, pizzerie, pubovi, apres-ski barovi, disco…

Udaljenost: Zagreb – Ljubljana -Venecija – Brescia – Genova -Tortona – Ventimiglia – Nice – Seignus – Val d’Allos 1800 (udaljenost 1040 km od Zagreba)

KARAKTERISTIKE SKI CENTRA Espace Lumière (Val d’ Allos – La Foux i Pra-Loup)

Najviša izlazna stanica: 2675m
Najniža početna stanica: 1500m
Nadmorska visina naselja Val d’ Allos – La Foux: 1800m
Nadmorska visina naselja Pra-Loup: 1600m
Ukupan broj ski staza: 103 (180km), od čega:
– zelenih 13
– plavih 42
– crvenih 38
– crnih 10.
Ukupan broj žičara: 49 (7 gondole, 18 sedežnica, 22 tanjura).

Apartmani Les Chalets du Verdon, izgrađeni u autentičnom alpskom stilu smješteni su u mjestu Foux d’Allos, na nadmorskoj visini od 1800 m, na zapadnoj granici nacionalnog parka Mercantour, u blizini skijaškog centra Val d’Allos. Nalaze se na samom skijalištu, 300 m od centra, 100 m od autobusne stanice. 136 moderno namještenih apartmana raspoređeni su u 3 objekta, od kojih svaki ima lift. Gostima su na raspolaganju unutarnji grijani bazen, wellness i sauna, masaže (uz nadoplatu), WiFi dostupan na recepciji (uz nadoplatu), zajednički lobby s kaminom, spremište za skije, igraonica.

Studio za 4 osobe (30 – 32 m2): dnevni boravak sa duplim ležajem na razvlačenje, niša sa 2 ležaja, kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za kavu), kupaonica s kadom i sušilom za kosu, WC odvojeno, balkon ili terasa. 

Dvosobni za 4 osobe (30 – 32 m2 ): spavaća soba sa bračnim ležajem ili dva single ležaja, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, TV (uz nadoplatu), kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za kavu), kupaonica s kadom i sušilom za kosu, WC odvojeno, balkon ili terasa. 

Dvosobni za 5 osoba (35 m2): predsoblje sa jednim single ležajem, spavaća soba sa bračnim ležajem ili dva single ležaja, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, TV (uz nadoplatu), kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za kavu), kupaonica s kadom i sušilom za kosu, WC odvojeno, balkon ili terasa. 

Dvosobni za 6 osoba (35 m2): predsoblje sa 2 ležaja na kat, spavaća soba sa bračnim ležajem ili dva single ležaja, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, TV (uz nadoplatu), kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za kavu), kupaonica s kadom i sušilom za kosu, WC odvojeno, balkon ili terasa. 

Trosobni za 7 osoba (50 m2): predsoblje sa jednim single ležajem, 2 spavaće sobe svaka sa bračnim ležajem ili dva single ležaja, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, TV (uz nadoplatu), kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za kavu), kupaonica s tušem i sušilom za kosu, WC odvojeno, balkon ili terasa. 

Četverosobni za 8 osoba (80 m2): 3 spavaće sobe svaka sa bračnim ležajem ili dva single ležaja, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, TV (uz nadoplatu), kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za kavu), 2 kupaonice s tušem i sušilom za kosu, 2 WC odvojeno, balkon ili terasa. 

CIJENA: Na upit. 


NAPOMENA:

GRATIS SKI PASS za djecu do 12 godina uz jedan kupljeni ski pass za odrasle!!