upit_btn

VAL CENIS // RESIDENCE VALMONTS

Udaljenost od Zagreba – 840 km.

Val Cenis je veliko skijalište s modernim žičarama koji se nalazi u blizini granice s Italijom uz tipični istoimeni mali francuski gradić, s tradicionalnim kamenim kućama i starinskim pekarnicama, “fromažeriama” s odličnim vinom i francuskim sirom. Gradić je okružen ljevkastim padinama, pretvorenima u vrhunsko i moderno skijalište. 

Područje obuhvaća grad Termignon (1300 m) i Val Cenis koji se sastoji od tri sela Lanslebourg (1400 m), Lanslevillard (1460 m) i Val Cenis Le Haut (1500 m). Mjesta s odličnom ponudom smještaja međusobno su povezana sa skibusom.

Oba skijališta imaju oko 150 kilometara označenih skijaških staza i to: 9 zelenih za ski početnike, 10 plavih i 22 crvene staze za dobre i vrlo dobre skijaše, te 6 crnih skijaških staza za one koji priželjkuju žešći ritam skija. Skijalište Val Cenis i Termignon ima 19 ski liftova, jednu gondolu, dvije 6-sjedežnice, 8 ski vučnica, osam 4-sjedežnica. Osim toga, skijalište je opremljeno s 84 snježna topa za izradu umjetnog snijega i ima 8 kilometara staza za nordijsko skijanje.

Ski karta Val Cenis Vanoise: 125 km staza. 2-dnevna i višednevna ski karta omogućava 1-dnevno skijanje na području Val Thorens-Orelle uz doplatu. Kupnja ski karte Val Thorens-Orelle po posebnoj cijeni na blagajni žičare Orelle, udaljena od Val Cenisa ca. 40 min. vožnje autom. Na ski području Val Thorens-Orelle vodi vas gondola Orelle. 

Apartmanska kuća Valmonts***

Nalazi se na samom skijalištu, moguće se odskijati iz samog objekta. Svi apartmani imaju kuhinjsku nišu sa hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa, aparatom za kavu, televizor, kupaonicu, wc, prostor za jelo, dnevni boravak, balkon ili terasu, spremište za skije, wifi uz doplatu. Zavisno od veličine apartmana mogu biti s jednom, dvije ili tri spavaće sobe. Objekt ima unutarnji bazen i saunu (uključeno u cijenu jedno korištenje tijekom boravka) U blizini naselja se nalazi javni bazen, sauna, biliard sala,kuglana, klizalište…

Opis apartmana

Apartman 2-4 osobe – predviđeno do 4 osobe , cca. 30m², dnevni spavaći prostor  s kaučem na razvlačenje za jednu osobu i jednim krevetom na izvlačenje, spavaća soba za 2 osobe.

Apartman za 6 osoba  – predviđen  do 6 osoba, cca. 32 m², dnevno spavaći prostor s jednim kaučem na razvlačenje i krevetom za jednu osobu na izvlačenje, spavaća soba  za 2 osobe , niša s krevetima.

Apartman za 6 osoba – do 6 osoba , cca. 35 m², dnevni boravak s jednim kaučem na razvlačenje i krevetom na izvlačenje za po  jednu osobu, 2 spavaće sobe svaka za 2 osobe (od kojih jedna može imati krevete na kat).

Apartman za 8 osoba – do 8 osoba, cca. 50m², dnevni boravak s jednim kaučem na razvlačenje i krevetom na izvlačenje za po jednu osobu, 2 spavaće sobe svaka za 2 osobe (od kojih jedna može imati krevete na kat), niša s krevetima. Neki apartmani su dvoetažni.

 TIP APARTMANA
16.-23.03.2019.
OPIS

APP 2/4 (24)

3.190 kn

1 spavaća soba + dnevno spavaći p., kuhinjska niša,wc,kupaonica

APP 3/4 (24)

2.755 kn

1 spavaća soba + dnevno spavaći p., kuhinjska niša,wc,kupaonica

APP 4/4 (24)

2.535 kn

1 spavaća soba + dnevno spavaći p., kuhinjska niša,wc,kupaonica

APP 4/6 [36]

2.685 kn

2 spavaće sobe + dnevno spavaći p., kuhinjska niša,wc,kupaonica

APP 5/6 [36]

2.525 kn

2 spavaće sobe + dnevno spavaći p., kuhinjska niša,wc,kupaonica

APP 6/6 [36]

2.385 kn

2 spavaće sobe + dnevno spavaći p., kuhinjska niša,wc,kupaonica

APP 7/8 [38]

2.450 kn

3 spavaće sobe + dnevno spavaći p., kuhinjska niša,wc,kupaonicaa

APP 8/8 [38]

2.340 kn

3 spavaće sobe + dnevno spavaći p., kuhinjska niša,wc,kupaonicaa

OPĆE NAPOMENE:

Posteljinu, ručnike i  kuhinjske krpe ponijeti sa sobom; (Moguće unajmiti na licu mjesta: 8€ set posteljine / 8 eura komplet ručnika) 

Obavezna doplata: boravišna pristojba 10 eur/ OSOBA/tjedan – plača se odmah pri dolasku

Korištenje televizora: 29 € / tjedan

VAŽNO: prije ulaska u apartman obavezno je ostaviti cca 300 eura DEPOZIT po apartmanu koji se vraća ukoliko je apartman neoštećen i pristojno očišćen pri izlasku. (Gotovina ili kreditna kartica Mastercard ili Visa)

Apartmanska kuća ima pravo zadržati depozit u koliko se stanari apartmana ne drže kućnog reda te stvaraju prekomjernu buku.

Fakultativno: 1-dnevno skijanje u Val Thorensu + 25 eura,

SKI škola 6 dana na hrvatskom jeziku: 120 eura,

mogućnost najma skijaške opreme (cca. 50 – 75 eur)