ŠKOLE SKIJANJA

Škole skijanja i djelji vrtići na snijegu u organizaciji su turističke agencije Euro ASAP Tours-a i suradnika na odrađenim destinacijama. Škole skijanja se razlikuju od destinacije do destinacije kako po cijeni, tako i po količini usluga koje škola pruža. 

Cjelodnevne škole skijanja:                      Klasične škole skijanja:                    
  • Gerlitzen
  • Gerlitzen
  • Alta Badia
  • Bad Kleinkirchheim
 
  • Saalbach
 
  • Katschberg
 
  • Kronplatz
 
  • Civetta

POSEBNA PREPORUKA:

SKI  ŠKOLA  „MOBI i LEVI“

SKI ŠKOLA s dugogodišnjim iskustvom u radu sa svim profilima i uzrastima skijaša, bazirana na načelima i pravilima moderne hrvatske škole skijanja.

Svi učitelji skijanja škole MOBI I LEVI članovi su Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS), sa važećim hrvatskim i međunarodnim licencama (IVSI, ISIA).

Rad na skijalištu organiziran je u grupama prema uzrastu i znanju skijanja, a svi polaznici škole moraju biti osigurani  od nezgode, te imati međunarodno zdravstveno osiguranje.

DJEČJI SKI VRTIĆ – uzrast 4 – 7 godina  (5 – 6 polaznika u grupi). Djeca su pod  

stalnim nadzorom od 10.00 – 15:00 h  u sklopu kojega odlaze na ručak sa ski učiteljem.

Cijena: 1.710 kn

DJEČJE GRUPE od 7- 9 i od 10 – 12, te 13 – 16 godina. (8-10 polaznika u grupi).

Grupe su podijeljene na početnike, slabije, srednje i napredne skijaše. Djeca su pod

stalnim nadzorom od 09:30 – 15:00 h,  u sklopu kojega odlaze na ručak sa ski učiteljem. 

Cijena: 1.550 kn

SKI ŠKOLA ZA ODRASLE – početnici, slabiji, srednji i napredni skijaši, sa završnim natjecanjem i podjelom nagrada sadrže: 8 – 10 polaznika.

Cijena: 1.550 kn

VAŽNO: Prijava za školu skijanja obavezna je u Zagrebu na telefon ili mail uz ispunjen priloženi upitnik ski škole koji molimo da nakon što ste u njega upisali tražene podatke vratite na našu mail adresu

[email protected]   kako bi dobili PRIJAVNICU na kojoj pišu podaci o mjestu održavanja ski škole , bojom grupe i imenom učitelja skijanja !

 Polaznik sudjeluje u  školi skijanja na vlastitu odgovornost te se isključuje odgovornost za štetu prema organizatoru škole skijanja i/ili pružatelju usluge škole skijanja !

 Za sve informacije o školi ili odabiru ski opreme stojimo Vam na raspolaganju.

Mobi_Levi_500x200