upit_btn

SAN MARTINO DI CASTROZZA // RESIDENCE FORMULA – COLFOSCO 3*

San Martino di Castrozza smješten je u talijanskim Dolomitima, u samom srcu nacionalnog parka Peneveggio Pale di San Martino, udaljen 340 km od Rijeke, te nešto više od 400 km od Zagreba. Skijalište je u sastavu  Dolomiti Superski, što je velika garancija kvalitete koju taj brand sa sobom donosi. Ukupno broji oko 45 km skijaških staza, od kojih je povezano gotovo sve osim predjela ispod vrha Cimon della Pala i Rosetta. Ispod navedenih stijena proteže se staza Col Verde, kompletno osvijetljena za noćno skijanje. Staza je crvenog karaktera, a u gornjem dijelu se razdvaja na dva kraka – plavi i crveni. Na vrhu Col Verde nalazi se restoran te početna stanica gondole koja vozi pod sam vrh Rosette, od kuda se pruža nezaboravan pogled, te je dostupan još jedan restoran. S navedenog platoa ne postoje uređene skijaške staze, te je spust moguć jedino gondolom. San Martino ukupno ima 16 žičara, od kojih je 9 sjedežnica, 3 gondole (od čega su dvije na prije spomenutom nepovezanom dijelu, op.a.), dok su ostalo vučnice. Staze se protežu na tri glavna brda – Punta Ces (2227 mnv), Cima Tognola (2383 mnv) i Tognola (2220 mnv). Sva tri brda su povezana žičarama.

Rezidencija je udaljena od žice SAN MARINO DI CASTROZZA 700 m.  Ski bus stanica 150 m od kompleksa.

Apartmani BILO za 4-5 osoba: spavaća soba sa 2 ležaja, dnevna soba s ležajem za 2 osobe, kuhinja, kupaonica, većina sa balkonom, mogućnost 5 ležaja, parking.

CIJENA PO APARTMANU ZA 7 DANA NAJMA U KN

APARTMAN

8.1.-29.1.

29.1. – 19.2.

19.2. – 12.3.

BILO 4-5 OSOBA

4.390

4.790

5.310

 

CIJENA UKLJUČUJE: najam, posteljinu, ručnike, troškove stuje , vode, grijanja, završno čiščenje, korištenje wellnes centra sa saunom, gym, tursku kupelj, večernju animaciju,  1 parking  po apartmanu.

DOPLATA:  Polog po apartmanu 150 €, vraća se na odlasku.

NAPOMENA:kućni ljubimci 11 € dnevno.