upit_btn

PALMA DE MALLORCA // HOTEL TRYP BOSQUE 3*

POSEBNIM ZRAKOPLOVOM CROATIE AIRLINES IZ ZAGREBA
14.11.-15.11.2015.
FIRST MINUTE CIJENA ZA UPLATE DO 14.9.2015.: 10% na osnovnu cijenu aranžmana

Vikend u Palmi de Mallorci, ljetovalištu španjolskih kraljeva. Meka mediteranskog turizma privlači posjetitelje i u zimskim mjesecima posebnom atmosferom glavnog grada, ribarskim lukama, romantičnim vrletima Sierre de Tramuntane, izvrsnom gastronomijom i mnogobrojnim trgovinama.

1. dan: ZAGREB – PALMA DE MALLORCA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb u jutarnjim satima kod šaltera informacija. Polazak posebnog zrakoplova za Mallorcu. Po slijetanju u zračnoj luci Palme de Mallorce transfer autobusom do grada. U nastavku panoramski razgled i šetnja središtem Palme u pratnji lokalnog vodiča i Atlasovog pratitelja: glavni grad Baleara smješten je u zaljevu ispod tvrđave Bellver. Arapska palača i veličanstvena gotička katedrala iznad obale (uključena ulaznica za katedralu) okružene su spletom uličica i avenija u kojima se nižu renesansne rezidencije trgovaca i moreplovaca. Trgovačke ulice oko Plaze Mayor, Ramble i Pasea Born nude najbolji španjolski dizajn, majorkinske perle, tipične proizvode i delikatese bogate otočke kuhinje. Nakon razgleda smještaj u hotel i slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo šetnju po Passeo Maritimo, pored srednjovjekovne burze i modere marine. Zavirite u uličicu Apuntadores s raznovrsnim restoranima i tapas barovima s morskim plodovima, pršutom, vinom. Mnogobrojne slastičarne i barovi mame marcipanom i čuvenim majorkinskim ensaimadama, a uz to se poslužuje popularna sangria, lokalna piva San Miguel ili menorkinski Mahou, a na kraju objeda čašica jednog od brojnih likera iz Binissalema ili kava cortado. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: PALMA DE MALLORCA – ZAGREB
Doručak u hotelu. Mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet u Valldemossu ili cjelodnevni izlet u Formentor ili slobodan dan za osobne programe, šetnju i odmor. Predlažemo posjetu galeriji slavnog španjolskog slikara Juana Miroa smještenoj u njegovom ateljeu iznad trgovačkog centra Porto Pi ili Pueblo Espanol s maketama najznačajnijih građevina španjolske arhitekture. Transfer do zračne luke. Let za Zagreb u večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum prijavljenih 30 osoba)
– Zmajeva špilja i Porto Cristo: 390 kn po osobi (trajanje 8 sati)
– Valldemossa: 220 kn po osobi (trajanje 4 sata )
Cijene uključuju: prijevoz autobusom, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, ulaznice.

 HOTEL TRYP BOSQUE 3*

Lokacija: na promenadi uz pristanište, podno tvrđave Bellver, od centra Palme i katedrale 2,3 km/30 min pješice. Autobusna stanica je ispred hotela.
Sobe: 271 prostrane sobe imaju besplatan wi-fi, LCD televizor, klima uređaj/grijanje, sef, minibar, sušilo za kosu.
Hotelska ponuda: dva vanjska bazena, unutarnji bazen, jacuzzi, terasa za sunčanje, besplatan mini-gym; sauna i masaža (uz doplatu). U prostranom predvorju bar sa velikim TV-ekranom. U blagovaonici se poslužuje buffet doručak.
Internetska stranica: http://www.melia.com/en/hotels/spain/majorca/tryp-palma-bosque-hotel/index.html

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 1.770 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 260 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 690 kn
Popust za djecu od 2 do 11 godina na pomoćnom ležaju: 20%
Popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju: 5%

 

FIRST MINUTE CIJENA ZA UPLATE DO 14.9.2015.: 10% na osnovnu cijenu aranžmana

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom Zagreb-Palma de Mallorca-Zagreb, Atlasovog pratitelja, smještaj u hotelu 3*, 4* ili 5* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 1 noćenja s doručkom, transfere od/do zračnih luka, poludnevni razgled grada Palme, ulaznica za katedralu u Palmi, putno zdravstveno osiguranje te troškove organizacije i prodaje
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

RED LETENJA:
14NOV ZAG PMI 08:00 10:10
15NOV PMI ZAG 20:00 22:05

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom fakultativnih izleta, sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

CIJENE, POPUSTI I DOPLATE
Cijene aranžmana objavljene su u hrvatskim kunama, a izračunate na osnovi cijena usluga u referentnim valutama po prodajnom tečaju važećem na dan 27.4.2015. Objavljene cijene aranžmana u cjeniku su po osobi.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 100

ŠIRA: A