upit_btn

NOVA GODINA U VERONI, VENECIJI I PADOVI – 3 dana autobusom

NOVA GODINA U VERONI, VENECIJI I PADOVI 

30.12.2016.- 01.01.2017. 

GARANTIRANI POLAZAK!

 1. dan ZAGREB/RIJEKA – VENECIJA – VERONA

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-505 u 05:00 sati, Karlovca 05:45 sati (mjesto polaska u završnom pismu) i sa stajališta Vrata Jadrana u 07:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak do pristaništa Punta Sabbioni te vožnja brodićem do Venecije. Po dolasku razgled grada: kanal Giudecca – riva Degli Schiavoni – Most uzdaha – Trg sv. Marka – Duždeva palača – bazilika sv. Marka – most Rialto – kanal Grande. Ostatak poslijepodneva  slobodno. U 18:00 sati povratak brodićem do Punte Sabbioni, te polazak autobusom do hotela. Smještaj. Noćenje.

 1. dan VERONA

Doručak. Razgled grada poznatog po čuvenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, tako dobro opisanoj u istoimenom djelu Williama Shakespearea: Piazza dei Signori, piazza delle Erbe, kuća Romea i Julije, Piazza Bra, Arena di Verona. Slobodno vrijeme u poslijepodnevnim satima uživanje u ljepotama ovog grada čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog rima ili obilazak lokalnih trgovina. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Moguć odlazak na doček Nove godine na gradskim ulicama i trgovima. Noćenje.

 1. dan VERONA – PADOVA – RIJEKA/ZAGREB SRETNA NOVA GODINA!

Doručak. Odlazak iz hotela i vožnja autobusom do Padove, u kojoj ćemo posjetit baziliku Sv. Antuna, glavni padovanski spomenik, jedno od najvećih remek-djela svjetske umjetnosti i jedno od najposjećenijih kršćanskih svetišta. Bazilika je izgrađena u slavu Sv. Antuna Padovanskog, koji je rođen 1195.g. u Lisabonu (Portugal), a umro je u Padovi 1231.g. Ulazeći u baziliku, oku se pruža veličanstvena panorama koja djeluje čarobno. Nepregledno šarenilo kamena, mramora, stupova, oltara, prozora! U lijevoj strani bazilike nalazi se grob evanđeoskog naučitelja, velikog propovjednika i čudotvorca svetog Antuna, kojega neprestano obilaze njegovi štovatelji, dotičući se živom vjerom kamena koji krije njegove tjelesne ostatke. Slobodno vrijeme. Polazak prema Hrvatskoj. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: FIRST MINUTE CIJENA 990 kn
REDOVNA CIJENA: 1.090 kn
FM cijena vrijedi do 45 dana prije polaska ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
Rok za prijavu: 7 dana prije puta
Minimalan broj putnika: 40

 Cijena uključuje:

 • Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
 • Turističkog pratitelja tijekom puta
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u dvokrevetnim sobama na širem području Verone
 • Razgledavanja prema programu
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 Cijena ne uključuje / informativne cijene ulaznica i moguće doplate:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 380 kn
 • Vožnja brodićem na relaciji Punta Sabbioni – San Marco – Punta Sabbioni po osobi 12 Eur
 • Putno osiguranje

Popusti:

Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.

Napomena: organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

B