upit_btn

KAYAKING NA MREŽNICI // DO 31.08.2016.

MREŽNICA

Kayaking na Mrežnici

1.6.-31.8. 2016.

 MREŽNICA
Vrelo jedne od najljepših rijeka hrvatskog krša nalazi se u skriveno u spilji blizu Slunja. Na svom putu dugačkom 64 kilometra, rijeka Mrežnica oblikovala je čak 93 sedrena slapa, od čega se 26 nalazi na njenom gornjem toku, gdje se odvija naša avantura s kajacima. Bistra, hladna i čista voda , netaknuta priroda te bajkoviti prizori moćnih slapova očarat će svakog putnika.

O IZLETU
Gornji tok Mrežnice dugačak je 5 kilometara i krasi ga 26 slapova od kojih je najveći visok 8 metara. Ovaj izlet zadovoljit će apetite neumornih pustolova budući se sastoji od kajkarenja i canyoninga, ali i pružiti predah na nekim od svojih brojnih riječnih jezera u kojima je moguće kupanje. Avantura gornjim tokom Mrežnice traje 3 sata s pauzom na jednom od slapova, a veslačko iskustvo nije potrebno. Izlet završava u mjestu Primišlje gdje se nalazi kamp ‘Vrela Mrežnice’ u kojem možete provesti ostatak dana.

OPREMA
Svakom gostu osigurana je oprema koja se sastoji od kajaka, vesla, neoprenskog odijela i cipelica, prsluka i kacige. Na raspolaganju će vam također biti suha vreća u koju možete staviti hranu, vodu ili nešto od stvari, no budući nije 100% nepropusna, ne preporučamo nošenje vrijednih stvari. Osobne stvari koje biste trebali imati na izletu su: kupaći kostim, krema, voda, ručnik i rezervna suha odjeća. 

 Jednodnevni izlet

Kayaking na Mrežnici

1.6.-31.8.

Cijena po osobi

249 kn

Popusti: 20% dijete od 6-16 godina.

Cijena uključuje: vodiča, opremu i osiguranje.

Mogućnost doplate za za transfer iz Zagreba (minimalan broj prijavljenih osoba je 6) u iznosu od 110 kn po osobi.

Dvodnevni  izlet

Kayaking na Mrežnici

1.6 .-31.8.

Cijena po osobi za 2 dana

600 kn

Popusti: 20% dijete od 6-16 godina.

Cijena uključuje: spavanje u robinzon kampu (šator i karimat), vodiča, opremu i osiguranje.

Mogućnost doplate za za transfer iz Zagreba (minimalan broj prijavljenih osoba je 6) u iznosu od 110 kn po osobi.

 

 

 

 EAT