upit_btn

ALANYA – HOTEL CLUB AQUA PLAZA 4* // DO 20.10.2019.

Omiljeni hotel uz pješčanu plažu s molom, na području Okurcalar, 35 km od Alanye, 30 km (taksi, minibus), 90 km od zračne luke Antalya i 500 m od autobusne stanice.

Ponuda: dva restorana (glavni; morski »a-la-carte«), nekoliko barova; bazen, dječji bazen, aquapark (određene sate); trgovine, tv kutak, bežični internet; mini klub; teretana, biljar, mini golf, tenis, aerobik, stolni tenis, odbojka na plaži, pikado; diskoteka, animacija. Besplatno korištenje ručnika za plažu (depozit), ležaljki i suncobrana uz bazene i na plaži.

Standard sobe: klimatizirane (u određene sate), kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, bežični internet, kuhalo za vodu, mini bar (doplata, boca vode po dolasku besplatno), sef, francuski balkon, neke s direktnim pogledom na morsku stranu (doplata). Mogućnost dodatnog kreveta.

Economy sobe: mogućnost lošije opremljenosti sobe, lokacije i/ili pogleda, bez balkona. lokacija. Mogućnost dodatnog kreveta.

Sobe »family accommodation promo«: jednako opremljene kao standard sobe. Mogućnost dva dodatna kreveta za djecu. U sobi moraju boraviti 4 osobe.

ULTRA ALL INCLUSIVE po programu 24 h:

 • buffet doručak, ručak i večera, kasni doručak; kuglice sladoleda, grickalice, vrijeme za čaj;
 • večera u »a-la-carte« restoranu (određene dane, doplata za rezervaciju 10 €/os): 1x tijekom boravka: morski – prethodna rezervacija;
 • određena lokalna točena pića; boca vode po dolasku;
 • određene sportske aktivnosti;
 • animacija, mini klub;
 • ručnici za plažu (depozit), ležaljke i suncobrani, sef, bežični internet.

zrakoplovom iz Ljubljane

Usluga: ALL

Soba: 1/2 standard i 1/2+2 »family accommodation promo«*

Cijene u kunama / 1 tjedan:

CIJENA SA URAČUNATIM ZRAKOPLOVNIM PRISTOJBAMA!

*POPUSTI ZA RANU PRIJAVU (po odrasloj osobi na osnovnom krevetu/po tjednu)

 TERMIN  CIJENA dijete 2-15 god u 1/2 te 1. i 2. dijete 2-15 god
u »family accommodation promo«
5.5. 4840 2290
6.6., 11.6., 13.6., 18.6., 20.6., 6.10., 13.10., 20.10. 5920 2290
28.4. 5990 3830
25.6., 27.6., 27.8.,. 29.8., 3.9., 5.9., 10.9., 12.9., 17.9., 19.9. 6380 2290
2.7., 4.7., 9.7., 11.7., 20.8., 22.8. 6770 2290
26.10., 27.10. 7620 3830
16.7., 18.7., 23.7., 25.7., 30.7., 1.8., 6.8., 8.8., 13.8., 15.8. 7460 2290
26.9.* 7680 2290

Za eventualne dodatne popuste molimo pošaljite upit! Zbog svakodnevnih akcija molimo da konačnu cijenu provijerite sa našim prodajnim osobljem.

DOPLATE PO ŽELJI/tjedan/osoba: jednokrevetna soba 3.300 kn; morska strana standard 220 kn.
POPUSTI: 
3. odrasla osoba na dodatnom krevetu 10%.
*NAPOMENA: u sobi 1/2+2 »
family accommodation promo« moraju boraviti 4 osobe.
*Napomena:
 10-dnevni aranžman, 26.9.-6.10.

CIJENA UKLJUČUJE:

 • let zrakoplovom u odabranu destinaciju
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe
 • prijevoz od zračne luke do hotela i natrag
 • 7 x noćenja i uslugu odabranog objekta
 • predstavnika agencije u zračnoj luci i usluge slovenskog predstavnika na destinaciji.

Cijena ne uključuje:

 • fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
 • nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
 • paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja – PREPORUKA!

DJECA: dijete do 2 god putuje besplatno na charter letovima (osim ako u vrijeme boravka ne napuni 2 godine, tada plaća cijenu zrakoplovnog prijevoza), bez sjedala u zrakoplovu, te ležaja i usluge u hotelu. Plaća dodatne troškove za ulaz/izlaz u/iz države (npr. viza za Tursku, Egipat). Objavljene cijene se odnose na individualne rezervacije, a ne na grupne (10 ili više osoba). Broj soba i mjesta u zrakoplovu po Ultra First/First Minute ponudi je ograničen. Ponuda vrijedi do popunjenja kapaciteta. Cijene su izražene u KN prema uvjetima koji se primjenjuju na dan izdavanja kataloga 15.11.2018 i vrijede do poništenja.

PLAĆANJE BORAVIŠNE PRISTOJBE: cijene aranžmana na destinacijama Španjolska, Grčka i Tunis ne uključuju trošak boravišne pristojbe, koja se plaća prilikom prijave u odabranom hotelu/objektu. Cijena boravišne pristojbe se razlikuje glede na kategoriju hotela odnosno pojedinog objekta. U Španjolskoj trošak iznosi 1 EUR po osobi i danu (vrijedi za osobe starije od 16 god). U Grčkoj, trošak iznosi 0.50 EUR po sobi i danu za objekte 1*-2*, 1.50 EUR po sobi i danu za objekte 3*, 3 EUR po sobi i danu za objekte 4* i 4EUR po sobi i danu za objekte 5*. U Tunisu trošak iznosi 2 TND po osobi i danu u hotelima 3*, 3 TND po osobi i danu u hotelima 4* i 5*. Djeca do 12. godina ne plaćaju boravišnu pristojbu (vrijedi samo za Tunis). Iznos taksi vrijedi za maksimalni boravak od 7 dana na destinaciji (vrijedi samo za Tunis). Podaci su informativni i podložni promjenama.

OBAVIJEST

VIZA POTREBNA:
Od 1. travnja 2013. godine hrvatski državljani moraju imati vizu za ulazak u Tursku.
Od 1. siječnja 2015. putna isprava mora vrijediti još najmanje 60 dana od datuma prestanka valjanosti vize, produljenja vize ili dozvole boravka.
Od 05. siječnja 2016. godine sve osobe koje putuju u Republiku Tursku moraju imati valjano putno-zdravstveno osiguranje koje pokriva razdoblje boravka u Republici Turskoj.
Hrvatski državljani koji turistički ili poslovno putuju u Tursku mogu ishoditi vizu putem sustava zahtjeva za vizu – E-viza na internetskoj stranici www.evisa.gov.tr.
Doplata za vizu pri uplati aranžmana ukoliko želite da vizu ishoduje odgovorni organizator: 170 kn
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

FAKULTATIVNI IZLETI

KAPADOKIJA – MJESEČEVA POKRAJINA (odlazak predviđen iz Kemera, Antalye, Beleka, Side i  Alanye) DVODNEVNI PROGRAM:
1. DAN: Odlazak iz hotela u ranim jutarnjim satima. Vožnja preko gorja Taurus do Konye. Razgled muzeja u kojem su sačuvani neki od najvažnijih relikvija islamskog svijeta i grobnica mistika Mevlane. Nastavak vožnje prema Aksarayu. Tijekom puta ćemo razgledati tipični karavanseraj. Nakon ručka (doplata) slijedi razgled podzemnog grada Kaymakli, labirinta tunela i soba pod zemljom. Večera u hotelu na području Kapadokije. Noćenje. 
2. DAN: Doručak. Odlazak u istraživanje mjesečeve pokrajine, koja se rasprostire na otprilike 100 km2 i na nadmorskoj visini 1200 m. Odlazak do mjestašca Gorem, koji je od godine 1986. dio UNESCO-ve baštine i razgled doline neobičnih stožaca, stupova, piramida i kotlina, doline prekrasnih prirodnih krajolika. Slijedi razgled bajkovitih dimnjaka u dolini Pasabag i tvrđave Ushisar. Odlazak do jednog od najvećih centara tepiha u Turskoj i mogućnost kupovine istih. Slobodno vrijeme za ručak (doplata). Nakon večere slijedi povratak na sredozemnu obalu u kasnim večernjim satima.

PAMUKKALE – PAMUČNI DVORAC (odlazak predviđen iz Kemera, Antalye, Beleka, Side i  Alanye)           
Odlazak iz hotela u ranim jutarnjim satima. Vožnja preko gorja Taurus u unutrašnjost, do Pamukkala. Slobodno vrijeme za ručak i kupanje u termalnom bazenu. Razgled znamenitih terasa dužine 2.700 m i širine 300 m. Pamukkale su vapnenačke stijene preko kojih se prelijeva vruća voda bogata kalcij – karbonatom i na taj način oblikuje bazene sa rubovima koji izgledaju kao da su prekriveni snijegom. Razgled antičkog grada Hierapolis (Apolonovog svetišta, Martirija Sv. Filipa, rimskog amfiteatra, najvećeg antičkog groblja u Maloj Aziji…) U povratku prema Sredozemlju zaustavljanje radi razgleda centra veličanstvenih tepiha, u kojem će biti prilike vidjeti na koji način se izrađuju. Večera tijekom putovanja, povratak u hotel u kasnim večernjim satima. Preporučamo kvalitetnu, udobnu obuću i kupaće kostime.

ANTIČKI GRADIĆ SIDE I BRODOM PO MANAVGATU (odlazak predviđen iz Beleka, Side i Alanye) 
Razgled antičkih ostataka u mjestu Side. Zaustavljanje u tekstilnoj trgovini tijekom vožnje prema Manavgat. Ručak uz rijeku Manavgat, gdje ćete moći pogledati i slapove. Nakon ručka, mogućnost obilaska trgovine s nakitom, a zatim slijedi ukrcaj na brod kojim ćete zaploviti do točke gdje se rijeka ulijeva u more. Uživanje u plovidbi tijekom koje će vas oduševiti netaknuta priroda, a možda ugledate čak i kornjače i pelikane. Mogućnost kupanja u rijeci ili moru.

TURSKA VEČER U ANTALYI 
(odlazak predviđen iz Kemera, Antalye, Beleka, Side, Alanye)
Nakon ručka, vožnja do Antalye i odlazak u veliki centar nakita i kožnih predmeta. Odlazak do centra mjesta i slobodno vrijeme za obilazak baazara ili šetnju starom gradskom jezgrom. Razgled pješčanih skulptura u naselju Lara, a zatim odlazak na večeru uz program turske folklorne grupe.

 

ALANYA DIM (polazak predviđen iz Side i Alanye) 
Odlazak do špilje Dim gdje ćete razgledati ljepote podzemnog svijeta. Vožnja do grada i slobodno vrijeme za vlastite razglede, a za kraj vožnja brodom.

JEEP SAFARI (polazak predviđen iz Kemera, Antalye, Beleka, Side i  Alanye) 
Cjelodnevna adrenalinska vožnja terenskim vozilima. Izlet traje oko osam sati. Odlazak do početne točke i vožnja u konvoju prema gorju Taurus. Vožnja pored tipičnih sela te zaustavljanje radi razgledavanja tradicionalne turske kuće i džamije. Pauza za kupanje i ručak. Ruta je dugačka 105 km, a od toga ćete se 65 km voziti sporednim cestama. Za obilazak džamije trebate biti primjereno odjeveni (dugačke hlače ili suknja, marama za glavu – samo žene i majice na duge rukave).

TURSKI HAMAM (polazak predviđen iz Kemera, Antalye, Side i  Alanye) 
Razmazite se u turskom hamamu: turska i finska kupelj, peeling tijela i polusatna masaža aromatičnim uljima.

Opisi su informativnog karaktera, konačnu cijenu i konkretan opis izleta prilagođen stanju na terenu dobiti ćete od predstavnika na destinaciji.